Payday Loan

Bejelentkezés

Eseménynaptár

<<  Jan. 18  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Üzenőfal

Környezetvédelem.lap.hu

Greenfo

Természetvédelem

Tata_1

2010.06.06. Kedd 14.00.

Tata Város Polgármesteri Hivatala

Forrás Munkacsoport összejövetele

A munkacsoport munkájában segítő szándékkal jelentünk meg, a Zöld Sziget Kör Természetvizsgáló Közhasznú Egyesület képviseletében. Az ügy érdekessége, hogy bár egyesületünk tagja a munkacsoportnak, az összejövetelről mégis máshonnan kaptunk értesülést.

Azonban, ami ott fogadott minket, arra a legrosszabb álmunkban sem gondoltunk volna. A kis tárgyaló terem felé haladva Horváthy Lóránt alpolgármester Úr, az előttem belépő Varga Norbertet és minket (ZSzK-sokat) azzal fogadott, hogy:

- Nem kívánatosak vagyunk

- Miért jövünk 5-en Zöld Sziget Körösök? (3-an mentünk a ZSzK képviseletében)

- Ez egy szűk szakmai csoport találkozója (Egyesületünkben környezetvédelmi-, természetvédelmi-, és agrármérnökök, mérnöktanárok, biológia-,kémia tanárok minek számítanak?)

- Ha beülünk, akkor nem beszélnek az eredetileg eltervezett témáról (Mi titkolnivalójuk van?)

- Valamint, hogy a kollégája kiküldte a meghívót a képviselőnknek, Oláh Andrásnak (Hozzáteszem Oláh Andrásnak semmiféle meghívóról, tájékoztatásról nem volt tudomása.)

Majd arra a kérdésünkre, hogy tulajdonképpen maradhatunk-e, vagy nem, a fentebb leírtakon túl azt a választ kaptuk, hogy bár nyilvános a gyűlés, de az nem azt jelenti, hogy bárki bejöhet. Ezek után úgy éreztük, hogy „büszkeség is van a világon” alapon sarkon fordulunk, és elhagytuk a helyszínt. Varga Norbert kitartó próbálkozása, mint később kiderült, sikerrel járt, hiszen megtűrtként jelen lehetett a komoly szakmai értekezleten.

A fentebb leírt történtekkel eszembe ötlött egy kérdés, amit Tata testvérvárosaiban élő kollégák tesznek fel nekünk elég gyakran érthetetlenkedve, hogy „Hogyan lehetséges az, hogy mi mint civilek nem az önkormányzattal együtt végezzük a munkánkat?” Azt hiszem a választ a kérdésre megkaptuk…

„PS.: Egyesületünk részt vett a Forrás Munkacsoport alakulásában, alapító résztvevőnek számítana!”

Mocsi Ádám

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés


Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'includes/xmlmenu.class.php' (include_path='.:/usr/local/php5.2/lib/php') in /web/zszk/zszk.hu/index.php on line 89