Payday Loan

Bejelentkezés

Eseménynaptár

<<  Febr. 18  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728    

Üzenőfal

Környezetvédelem.lap.hu

Greenfo

Természetvédelem

Augusztusban ismét három élő projektötleti felhívás!

E hónapban három témában: ismeretátadás, rendezvények szervezése, valamint kiadványok készítése és sokszorosítása témakörben várja partnereitől a projektötleteket a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat.

A projektötleteket augusztus 1. és augusztus 21. között lehet benyújtani. A felhívások szövegei a korábbiakhoz képest kis mértékben változtak, a leglényegesebb változás az, hogy a kiíró legfeljebb nettó 2.000.000 Ft, azaz nettó kétmillió forint összeget térít meg a közbeszerzési partneren keresztül. A felhívások és a kitöltendő dokumentumok a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (www.mnvh.eu) honlapján a vízszintes menüsorban található projektötleti felhívások menüpontban érhetők el. A végső benyújtási határidő augusztus 21., 23 óra 59 perc.

Projektötletet továbbra is csak előzetesen nyilvántartásba vett szervezet vagy személy nyújthat be a Hálózat felé. Az előzetes nyilvántartásba vételi kérelmet minden hónap első teljes hetében, a nyár utolsó hónapjában augusztus 5-től augusztus 11-e éjfélig nyújthatják be a lehetséges jövőbeni partnerek.

Az előzetes nyilvántartásba vétel előfeltétele a regisztráció. Regisztrálni bármikor lehet, és mindössze néhány percet vesz igénybe. Ha regisztrálni szeretne, kattintson az MNVH honlapján legfölül található Regisztráció linkre!

Augusztusban ismét három élő projektötleti felhívás!

forrás: NAKVI

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés


Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'includes/xmlmenu.class.php' (include_path='.:/usr/local/php5.2/lib/php') in /web/zszk/zszk.hu/index.php on line 89