Payday Loan

Bejelentkezés

Eseménynaptár

<<  Jan. 18  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Üzenőfal

Környezetvédelem.lap.hu

Greenfo

Természetvédelem

 

logo_europai_automentes_nap
Autómentes nap, Tata

Szeptember 22-én ismét megrendezték Tatán a mára már hagyománnyá vált autómentes napot, ahol a legkisebbektől a legidősebbekig bárki részt vehetett.

A rendezvény a Május 1. út egy lezárt szakaszán folyt, és reggel 8-tól délig tartott. Mi ( Mocsi Ádám, Vértesi Réka, Molnár Ágnes, Bálint Viktória) fél 8-ra értünk a helyszínre, majd segítettünk a pakolásban, plakátok felragasztásában stb. Majd fel kellett állítanunk egy standot "környezetvédelmi híradó" címmel, ahol különböző prospektusokat kínáltunk földünk megóvásával kapcsolatban az érdeklődőknek. Eközben számos esemény zajlott legfőképp a gyerekeknek: görkorcsolyverseny, trambulin, roller, ütközésszimuláló vagy kerekesszék kipróbálása, egy baleset megtekintése, aszfaltrajz stb. A nap végén eredményhirdetésre is sor került, ahol a helyezést elért gyerekek érmet és valamilyen édességet kaptak.
Az eseményen szintén részt vett a Vöröskereszt, Tata város polgármestere és társai, a rendőrség, a Zöld Sziget Kör, és a főszervező Mürkl Levente.
Az autómentes nap és az útlezárás célja az volt, hogy felhívjuk a figyelmet: környezetünket mindig óvni kell, és ahányszor csak lehetőségünk van rá, autónkat hagyjuk otthon, ezzel is kímélve a levegőt.

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés


Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'includes/xmlmenu.class.php' (include_path='.:/usr/local/php5.2/lib/php') in /web/zszk/zszk.hu/index.php on line 89